Ózongenerátoros fertőtlenítés

Általában a takarításhoz különböző vegyszereket, fertőtlenítő hatású anyagokat használunk, amelyek csak bizonyos ideig hatásosak. A láthatatlan kórokozókat (baktériumok, vírusok, gombák és mások) egy idő után már el sem tudjuk pusztítani, mert azok jól védekeznek ellenük: immunisakká válnak.

A takarítás kiegészítéseként ajánljuk az ózonos fertőtlenítést.Az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer. A folyamat egy nagy teljesítményű berendezéssel történik, mely ózont állít elő. A gáz halmazállapotnak köszönhetően a helyiségek olyan területeire is eljut, ahová a hagyományos fertőtlenítőszer nem.Hatása, előnyei?

Elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat és azok spóráit is úgy, hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Nem hagy nyomot, rendkívül hatékony és nagy légterekben is költség kímélően használható.

A kialakult és kialakulóban lévő allergiát okozó atkák, pollenek ellen hasznos alternatív kezelést biztosít, valamint rovar- és rágcsálóirtó is.

Alkalmas még élelmiszerek tárolására használt helységekben vagy eszközök sterilizálásához.
Mindezek mellett az eljárás környezetbarát, melyhez semmilyen vegyszer nem szükséges.

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 3000-szer erősebb mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének.

Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, viszont rövid időn belül lebomlik. A tisztítási folyamatot követő szellőztetés után a kezelt légtér teljesen biztonságos!

Felhasználási terület:
Az ózonkezelési folyamat sokféle helyen használható: irodákban, lakásokban, személygépjárművekben, ipari épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben. Alkalmas még élelmiszerek tárolására használt helységekben vagy eszközök sterilizálásához.
Minden olyan helyen/esetben - időközönként szükségszerűen ismételve - ahol/amikor szükséges a tiszta és baktériummentes környezet.
Ha legyengült beteg van a családban / irodában..., vagy újszülött érkezését megelőzően, új helyre költözés előtt...